Ervaringen van onze cursisten

Theoriestation doet haar uiterste best om alleen op positieve ervaringen aan te sturen, daarom is jouw recensie erg belangrijk voor ons. Deel je ervaring met ons via onderstaande button. Bij voorbaat dank.

In 1 keer geslaagd!

★★★★★
5 5 1
Intensieve dag, maar duidelijke uitleg waarbij je actief mee moet doen waardoor ik het naar mijn mening beter heb onthouden.

slecht opgelicht

★☆☆☆☆
1 5 1
Kreeg een bevestigings mail na inschrijving. Vrij genomen en een dag ervoor op zondag kreeg ik een mail dat de tijd verplaatst was. Kon niets regelen met school en dus geen cursus doen. Weg 125 euro waar ik hard voor heb gewerkt. Bedrijf wil het geld niet terug betalen of de cursus op een andere dag doen zonder kosten. Voel mij opgelicht.

Wat was ik blij

★★★★★
5 5 1
Het was een drukke dag vroeg beginnen. de hele dag theorie met zeer goede uitleg. Ik zag er zeer tegenop maar het is me zeer goed bevallen en meteen geslaagd.

In 1 keer geslaagd

★★★★★
5 5 1
Als je goed oplet en mee doet, slaag je in 1 keer. Ze leren je ook alle valkuilen enzovoort. Zeker een aanrader!

In één keer geslaagd

★★★★★
5 5 1
De lessen waren duidelijk, met recente examen vragen.

Was gezellig en leerzaam

★★★★★
5 5 1
De lessen waren serieus, maar hadden ook af en toe wat lol, wat altijd goed is. Voor zover ik weet was echt iedereen geslaagd die dag. Het is dus echt zo! Thanks guys

Zeker de moeite waard

★★★★★
5 5 1
Ik was al 2 keer gezakt bij het CBR, maar nadat ik bij TheorieStation was geweest, haalde ik mijn scooter theorie in 1 keer.

Yes, in 1 keer gehaald

★★★★★
5 5 1
De lessen waren super duidelijk en ik ben in één keer geslaagd bij TheorieStation. Echt super cool^^

Goede lessen

★★★★★
5 5 1
De uitleg tijdens de lessen was erg goed. Op deze manier had ik het heel makkelijk tijdens het theorie-examen. Ook ik ben in één keer geslaagd. Thanks!

In één keer gehaald

★★★★★
5 5 1
Dit was mijn eerste keer en in 1 keer geslaagd. De lessen waren duidelijk en de leraar maakte het enorm inzichtelijk. Zo, nog 1 station te gaan;)

Echt super goed

★★★★★
5 5 1
In één keer theorie gehaald. Bij eerdere partijen 2 keer gezakt, maar bij Theoriestation in één keer. Super thanks;)

Ervaring delen? Vul onderstaand in

 

Naam
Email
Titel ervaring
Beoordeling
Je ervaring