Theoriecursus Amsterdam
theoriecursus Amsterdam auto motor en scooter

Theoriecursus Groningen 

Je zoekt naar Theoriecursus in Groningen? TheorieStation is al vele jaren gespecialiseerd in het geven van spoed theoriecursussen in Groningen voor de auto, motor en scooter in onder andere Groningen.

Onze lesmethoden zijn zo effectief, dat slagen garant is. Indien een cursist toch niet slaagt, dan mag hij/zij onbeperkt gratis theoriecursussen in Groningen volgen totdat het theoriecertificaat gehaald is.

Wij leren je op een leuke- en efficiënte manier om de lesstof in je hoofd te krijgen. Wij hebben altijd de nieuwste examenvragen liggen en we geven les op de manier dat het CBR de examen toetst. Op deze manier hoef je niet onnodig veel tijd uit boeken of dvd's te leren, maar leer je alles tijdens één van onze theoriecursussen.

De theoriecursus in Groningen wordt op dezelfde dag gegeven als het theorie-examen bij het CBR.  In de ochtend en middag stomen we je klaar, waarna we later in de middag gezamenlijk naar het CBR gaan om daar het theorie-examen af te leggen. Meld je vandaag nog aan voor onze spoedcursus en doe mee!

Aanmelden Theoriecursus

Aanmelden theoriecursus in Groningen

Wegens CORONA worden héél weinig theorie-examen plekken beschikbaar gesteld door het CBR.  Let op: De datum van de cursusdagen zijn onder voorbehoud!
Volgens de nieuwe regeling van het CBR sinds 1 augustus 2019 moeten theorie-examens op naam ingekocht worden! Kom heel goed uitgerust en doe lekker mee! Slaag binnen 1 dag voor CBR theorie-examen!