TheorieStation Maastricht

Stadionplein 1
6225 XW Maastricht

06-14238378

CBR Maastricht

Stadionplein 34
6225 XW Zwolle

Theoriecursus Maastricht
theoriecursus Maastricht auto motor en scooter

Theoriecursus Maastricht

Op zoek naar een Theoriecursus in Maastricht om je auto theorie, motor theorie of scooter theorie binnen 1 dag te halen? Welkom bij TheorieStation, hét adres om dit te realiseren. Wij geven al jaren theoriecursussen in Maastricht voor de auto, motor en scooter.

Zeg maar dag tegen de cd’s- en dikke boeken van het CBR. Onze lessen zijn zo effectief, dat wij ervoor zorgen dat jij de examenstof binnen 1 dag uit je hoofd kent.

Wij geven precies les op de manier hoe het CBR het examen toetst. Zo weet je dus precies wat voor soort vragen je krijgt en kun je ze met zekerheid en gemak invullen.

Natuurlijk gaan we er wel van uit dat je je volledige inzet geeft tijdens de theoriecursus. De theoriecursus in Maastricht wordt op dezelfde dag gegeven als het theorie-examen bij het CBR! Meld je vandaag nog aan en doe mee!

Aanmelden Theoriecursus

Aanmelden theoriecursus Maastricht

Aanmelden voor een theoriecursus in Maastricht is nog nooit zo makkelijk geweest. Kies hieronder welke theoriecursus je zoekt, kies een datum en slaag binnen 1 dag voor je theorie! Gegarandeerd!