Theoriecursus Amsterdam
theoriecursus Amsterdam auto motor en scooter

Theoriecursus Zwolle

Op zoek naar een Theoriecursus in Zwolle om je auto theorie, motor theorie of scooter theorie binnen 1 dag te halen? Welkom bij TheorieStation, hét adres om dit te realiseren. Wij geven al jaren theoriecursussen in Zwolle voor de auto, motor en scooter.

Zeg maar dag tegen de cd’s- en dikke boeken van het CBR. Onze lessen zijn zo effectief, dat wij ervoor zorgen dat jij de examenstof binnen 1 dag uit je hoofd kent.

Wij geven precies les op de manier hoe het CBR het examen toetst. Zo weet je dus precies wat voor soort vragen je krijgt en kun je ze met zekerheid en gemak invullen.

Natuurlijk gaan we er wel van uit dat je je volledige inzet geeft tijdens de theoriecursus. De theoriecursus in Zwolle wordt op dezelfde dag gegeven als het theorie-examen bij het CBR in Zwolle! Meld je vandaag nog aan en doe mee!

Aanmelden Theoriecursus

Aanmelden theoriecursus Zwolle

Wegens CORONA worden héél weinig theorie-examen plekken beschikbaar gesteld door het CBR.  Let op: De datum van de cursusdagen zijn onder voorbehoud!
Volgens de nieuwe regeling van het CBR sinds 1 augustus 2019 moeten theorie-examens op naam ingekocht worden! Kom heel goed uitgerust en doe lekker mee! Slaag binnen 1 dag voor CBR theorie-examen!